MACH4 GÜNEŞİN DOĞUŞUNDA 🌅

MACH4 GÜNEŞİN DOĞUŞUNDA 🌅

MACH4 GÜNEŞİN DOĞUŞUNDA 🌅

Dört paletli bir kompakt traktörün arkasında oturan herkes, bu araçların yeni ve beklenmedik potansiyelini görmüş olacaktır 🚜. Yaklaşık 1.4 metrekarelik bir yüzey alanı üzerinde oturan bu araç, eşsiz bir stabiliteye sahiptir, bu nedenle fotovoltaiklerin bulunduğu engebeli veya çamurlu zeminlere de uyum sağlayabileceği düşünülebilir 🌄. 

Mach4'ü toz veya kardan solar panelleri temizlemek için mükemmel bir makineye dönüştüren bayi de muhtemelen bunu aklında tutmuştur ☀️🧹. 

Panellerin bakımı, solar enerji ekipmanının performansı açısından son derece önemlidir, bu nedenle güneşe maruz kalan yüzeyleri uygun fırçalarla sürekli temizlemek, çok miktarda elektrik üretebilmek için gereklidir ⚡.

 Fotovoltaik sistemi temizleyen fırça, traktörden konsol şeklinde uzanan bir kola monte edilmiştir; ‘normal’ bir traktörde bu koşullar temizleme başlığının büyük düzensiz hareketlerine yol açar 🌍. 

Yerdeki her küçük çukur veya olası çöküntü, uzayan kolun manevra kabiliyetinde zorluklara neden olur ve Mach4 bu tür kullanımlar için ideal çözüm olarak kanıtlanmıştır 🌟.

TP DERGİSİ'ndeki makaleyi okuyun 📖https://indd.adobe.com/view/476ef107-4fd3-40c9-9504-8667dd58d2d0 

Diğer Haberler