Başkanımız Antonio Carraro'ya Veda

Başkanımız Antonio Carraro'ya Veda

Başkanımız Antonio Carraro'ya Veda

Başkanımız Antonio Carraro' nun vefatını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Kişiliği, şirketi yönetme tarzı ve bağlılığı, dünyanın en güzel traktörünü inşa etmek için takip edilmeye devam edeceğini umduğumuz bir örnek.
 

Ölümü, eşi Luciana ve çocukları Marcello ile Alessia, Liliana ile Giorgio, Silvia ile Roberto, Massimiliano ile Monica, Davide ile Caterina, Barbara ile Nicola tarafından büyük bir üzüntüyle duyurulur.
 

Torunlarla birlikte: Benedetta, Giovanni, Tito ve Iris ile Teresa, Luna ile Lorenzo, Leopoldo ile Francesca, Lily, Violetta ve Bianca, Martina ile Antonio, Gioia, Stella, Alma, Adelaide, Leonilde.

Aile, bu zor zamanda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eder: Silvana, Anatoly, Leonel, Francesca, Claudia, Danilo, Ravi, Sherman, Deanna, Roberto
 

Onu seven herkese, Antonio Carraro Dünyasına, Antonio Carraro Çalışma ve Araştırma Merkezi'ndeki teknisyenlere, onun tarafından yönetilen tarımın mekanizasyonu hakkında bitmek bilmeyen bir araştırmayı paylaştığı çok saygı duyulan meslektaşlarına yürekten teşekkürler.
 

Onun ideali;

#dünyanınengüzeltraktörü

#iltrattorepiùbellodelmondo.

+++

Anma töreni 15 Mart Salı günü saat 19.30'da Campodarsego Kilisesi'nde (Padua) yapılacaktır.

Cenazesi Campodarsego Kilisesi'nde (Padua) defnedilecektir.
 

16 Mart Çarşamba günü saat 15.00'da.

Büyük istek üzerine tören şirketin internet sitesinde ve sosyal medya kanallarında yayınlanacaktır.

Diğer Haberler