Haber Detay

Lates Post

110.yılında Antonio Carraro

Özel bağ/bahçe traktörleri, yeşil bakım alanları ve özel ihtisas alanları için kompakt traktörler üreten Antonio Carraro 110 yıllık tarihi geçmişi ile sektöründe dünya devi konumunda olmaya devam etmektedir. Türkiye geneli meyve üretim alanlarında 1000’in üzerinde traktörü aktif olarak çalışan Antonio Carraro 2020 yılında 110. Yılını kutlama hazırlığında.

Antonio Carraro, Padova ilinin, Venedik bölgesindeki Campodarsego’da bulunan tarihi bir İtalyan şirketidir. 1910’da Giovanni Carraro tarafından kurulan Antonio Carraro Şirketi, özel bağ/bahçe traktörleri, yeşil bakım alanları ve özel ihtisas alanları için kompakt traktörler üretmektedir. Dünya çapında İtalya başta olmak üzere, İspanya, Fransa, Şili, Avusturalya ve Türkiye’de bulunan merkezlerimiz ile birlikte 600 noktada faaliyet göstermektedir.

Antonio Carraro olarak ürün gamımızda 20 HP ile 100 HP güç aralığında 70 ana model ve 900 versiyon ile farklı gereksinimleri karşılayacak özel kompakt yapıda traktörler bulunmaktadır.

Türkiye içinde faaliyetlerimizi şirket merkezime bağlı olarak 2009 yılında İstanbul’daki ofisimizde başta ülkemizde bağ/ bahçe tarımının etkin olarak yapıldığı bölgeler olmak üzere, kamusal bakım alanları özel ve devlet fidanlık işletmelerinde kullanılan traktörlerin satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmekteyiz. İlgili özel meyve üretim alanlarında 1000’nin üzerinde traktörümüz aktif olarak müşterilerimiz tarafından kullanılmaktadır.

2020 yılı Antonio Carraro’nun dünyada 110. yılını kutladığı özel bir yıl olacak. Bu yıla özel farklı uygulamalarda kullanılmak üzere 50’ye yakın özel seri/model üretmeyi hedeflemekteyiz.

İlgili gelişim sürecimiz Türkiye’de özel işletmeler ve artan (Yüzde 17 ) bağ bahçe traktörleri pazarında öncü marka olarak sektöre yön vermeye devam edeceğiz.